Πάρος: Πρώτη φορά η 20χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της

Διέψευσαν τους ισχυρισμούς της η γιαγιά, ο αδελφός και η μητέρα της

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 20χρονη από την Πάρο που κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της

Σπάει τη σιωπή της η 20χρονη κοπέλα από την Πάρο, η οποία φέρεται αρχικά να είχε εξαφανιστεί, όμως στη συνέχεια έδωσε το παρών σε Α.Τ της Αθήνας καταγγέλλοντας βιασμό από τον πατριό της σε ηλικία 14 ετών. Η νεαρή μίλησε αποκλειστικά στον Στέργιο Σαμαρτζή για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως έφυγε από το νησί για να γλιτώσει. 

Πάρος: Ανατροπή στην εξαφάνιση 20χρονης κοπέλας

«Μου έλεγε ότι θα πάμε να κόψουμε χόρτα από το βουνό και με πήγαινε σε μια αποθήκη στο σκοτάδι, όπου με κακοποιούσε. Μου έλεγε ότι ήθελε να είναι το μυστικό μας. Όταν μεθούσε μας φώναζε και κάποιες φορές υπήρχαν και ξυλοδαρμοί. Η μάνα μου δε μιλούσε» περιέγραψε η 20χρονη, η οποία υποστήριξε ότι μέχρι πρόσφατα ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά.

«Μόνο η αστυνομία το ήξερε. Έστειλα στη μάνα μου μήνυμα ότι προχώρησα σε μήνυση εις βάρος του» είπε η νεαρή, η οποία φιλοξενείται από φίλους της στην Αθήνα.

Η κοπέλα αποκάλυψε επίσης ότι υπέστη βιασμό στα 14 της πρώτα από έναν 56χρονο και μετά από τον πατριό της, τους οποίους έχει καταγγείλει. «Η μάνα μου δε με πιστεύει» τόνισε η 20χρονη.

Η ίδια καταγγέλλει επίσης ότι τον περασμένο Αύγουστο κι ενώ ήταν έγκυος δυόμιση μηνών από τον σύντροφό της, η μητέρα της πλήρωσε τον γυναικολόγο, προκειμένου να της κάνει έκτρωση. 

Γιαγιά 20χρονης: «Ο πατριός πρόσεχε τα παιδιά σαν δικά του- Είναι όλα ψέματα»

Η γιαγιά της 20χρονης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατριό που κατήγγειλε η εγγονή της. Υποστήριξε πως τα μεγάλωσε σαν να ήταν δικά του παιδιά και πως η εγγονή της κάπου έχει μπλέξει και τη βάζουν να τα λέει αυτή. 

«Το παιδί αυτό πρέπει να πάει σε ψυχολογική κλινική. Πριν από λίγο μιλήσαμε με το κορίτσι και δε μας λέει ούτε πού είναι, είτε με ποιους είναι» είπε η γιαγιά της.

Διέψευσαν τους ισχυρισμούς της 20χρονης η γιαγιά, ο αδελφός και η μητέρα της- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διέψευσαν τους ισχυρισμούς της 20χρονης η γιαγιά, ο αδελφός και η μητέρα της- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Μας έχει φερθεί σαν πατέρας» είπε από την πλευρά του και ο αδελφός της 20χρονης.

Η μητέρα της κοπέλας διέψευσε τους ισχυρισμούς της κόρης της, σημειώνοντας πως δεν έχουν συγγενείς στην Αθήνα, ούτε δικό τους σπίτι. «Ο πατέρας τους τα έχει αφήσει από μωρά και τα μεγάλωσε ο πατριός. Το παιδί έχει ψυχολογικό πρόβλημα» τόνισε.

Πάρος: Τι υποστηρίζει ο πατριός για τις κατηγορίες της 20χρονης για βιασμό 

Για τις κατηγορίες εις βάρος του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο πατριός της 20χρονης. 

Πάρος: Τι υποστήριξε ο πατριός για τις κατηγορίες της 20χρονης για βιασμό - πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πάρος: Τι υποστήριξε ο πατριός για τις κατηγορίες της 20χρονης για βιασμό - πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Το κορίτσι πρέπει να έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Τη βάζουν και τα λέει. Είναι ευκολόπιστη. Πιστεύει ότι βλέπει στο facebook. Είναι 19 χρόνων αλλά το μυαλό της είναι σαν 10 χρόνων παιδιού. Στα 16 της την είχε βιάσει ένας στο χωριό που είμαστε εμείς. Συνελήφθη ο άνθρωπος και είπε ότι του έστελνε γυμνές φωτογραφίες» είπε ο πατριός. 

Κατέληξε λέγοντας πως φοβάται ότι έχει μπλέξει με ναρκωτικά και ότι ο ίδιος τη μεγάλωσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top