Γιαννιτσά: Αρνήτρια κόρη ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλεύτρια

Απειλούσε να μη διασωληνώσουν ή εμβολιάσουν τη μητέρα της

Σε ένα ακραίο περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας έφτασε αρνήτρια κόρη ασθενούς, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, μετά από καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, έλαβε χώρα όμως στις 21 Δεκεμβρίου. 

Φανατικός αρνητής χώρισε τη γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε

Η μητέρα της γυναίκας νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική. Επικοινώνησε με το νοσοκομείο και με προσβλητικό τρόπο ζήτησε να μάθει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της -που αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα- και για τα φάρμακα που της χορηγούσαν.

Λίγες ώρες αργότερα έφθασε εξαγριωμένη στο νοσοκομείο, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας και άσκησε λεκτική και σωματική βία στο προσωπικό που προσπάθησε να τη σταματήσει.  Το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο γιατρών και μίας νοσηλεύτριας και το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αρνητής - πατέρας που έκανε μήνυση σε εκπαιδευτικούς

Η ηλικιωμένη ασθενής μάταια προσπαθούσε να καθησυχάσει την κόρη της ότι ούτε θα τη διασωλήνωναν, ούτε θα την εμβολίαζαν κατά του κορωνοϊού. Τελικά η αρνήτρια αποχώρησε με απειλές και φωνές όμως λίγες ώρες αργότερα, έστειλε απειλητικό μήνυμα στη νοσηλεύτρια, μέσω Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και της έγινε σύσταση.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως συχνά συναντούν παρόμοιες συμπεριφορές στην εργασία τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top