Τροχαίο στην Κατεχάκη: Θρήνος για την 23χρονη που χάθηκε στην άσφαλτο

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τραγικό τέλος είχε μια 23χρονη και ένας 27χρονος που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κατεχάκη.  

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκροί ένας 27χρονος και μία 23χρονη

Ένας φίλος της 23χρονης μίλησε στην εκπομπή TLive για τη ζωή της όμορφης κοπέλας, η οποία τελείωσε τόσο απότομα και άδικα. Ο νεαρός, που είναι οικογενειακό φίλος με την 23χρονη έμαθε για τον θάνατό της, όταν η μητέρα του τηλεφώνησε στη δική της για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. 

Οι δύο νέοι κατευθύνονταν από την Ηλιούπολη στην Αθήνα και έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη. Το περιστατικό σημειώθηκε 500 μέτρα μετά τη διασταύρωση της Καισαριανής, με τον φίλο της 23χρονης να αποκαλύπτει πως ο οδηγός έτρεχε πολύ.  

H 23χρονη καλλονή που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στην Κατεχάκη

Η 23χρονη σπούδαζε Μαιευτική αλλά δεν πρόλαβε να πάρει το πτυχίο της. Η κοπέλα είχε καταγωγή από τη Ρωσία και ήθελε να πιάσει δουλειά και να βοηθήσει την οικογένεια της οικονομικά. «Το χαμόγελο της, η ομορφιά της, οι ευκαιρίες που έδινε σε όλους ...Ήταν πολύ φιλικός χαρακτήρας, δημιουργική και δραστήρια. Ήταν ευαισθητοποιημένη για πολύ ζητήματα» δηλώνει ο φίλος της, ενώ συμπληρώνει πως είναι συγκλονιστικό να χάνονται άνθρωποι τόσο ξαφνικά και σε τόσο μικρή ηλικία.   

Ο 27χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του 

Οι γείτονες του 27χρονου, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Όπως αναφέρουν στην εκπομπή TLive, τους εξυπηρετούσε όλους, ακόμα και αν δεν είχαν χρήματα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top