Καταιγιστικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση σορού 70χρονης, η οποία βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κρήτη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο
Η 70χρονη είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Ωστόσο, όπως έγινε αργότερα γνωστό από το cretapost, η 70χρονη λίγες ώρες νωρίτερα είχε έντονο καυγά με τον 46χρονο γιο της, ο οποίος φέρεται να άσκησε βία στους γονείς του.
Η άτυχη 70χρονη λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτό που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί είναι αν η ίδια κατά τη διάρκεια του καυγά υπέστη ανακοπή και έπεσε ή αν το σπρώξιμο ήταν εκείνο που την έριξε και της προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα.
Την απάντηση στα αίτια θανάτου της γυναίκας πρόκειται να δώσει μία αξονική τομογραφία που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Στο μεταξύ, ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη εις βάρος του 46χρονου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της γυναίκας είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2013, όταν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία καθώς χτύπησε την αδερφή του.
Ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.
Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.