Στη φυλακή ο 40χρονος τζιχαντιστής για συμμετοχή στον ISIS

Μετά την απολογία του

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού (23/12)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος Ιρακινός που απολογήθηκε για κατηγορίες που αφορούν τη συμμετοχή του στην ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Ο 40χρονος την Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή στον ISIS, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

ISIS Ελλάδα

Ο 40χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στον ISIS - φωτογραφία Eurokinissi

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σύμφωνα με στοιχεία των διωκτικών και δικαστικών αρχών, ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ' εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων. Μετά τις εξηγήσεις του είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top