Κάλαντα στην ΕΛΠΙΔΑ από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης 

Μελωδίες και κρητικοί χοροί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων    

Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στην ΕΛΠΙΔΑ
Κάλαντα και κρητικοί χοροί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»   

Τα πιο μελωδικά και παραδοσιακά κάλαντα τραγούδησαν για μια ακόμα χρονιά νέοι και νέες από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων κος Γιάννης Πετράκης, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο κος Εμμανουήλ Παπασάββας

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων κος Γιάννης Πετράκης, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τον Κοινό Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριο Μανώλη Παπασάββα υποδέχτηκαν θερμά τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και τον Πρόεδρό τους κύριο Γιάννη Πετράκη, ευχαριστώντας τους που για ακόμα μια χρονιά βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για να τους χαρίσουν όμορφες γιορτινές στιγμές.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και  ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων κύριος Γιάννης Πετράκης

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και  ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων κύριος Γιάννης Πετράκης

Οι κρητικές μελωδίες πλημμύρισαν τον προαύλιο χώρο της Μονάδας, ενώ οι μικροί ασθενείς παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των δωματίων τους τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

«Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ που και φέτος ταξιδέψατε από την Κρήτη για να βρεθείτε κοντά στα παιδιά μας.  Η παρουσία σας σημαίνει πολλά για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας καθώς τους δίνει ελπίδα και κουράγιο.  Εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του ο κύριος Πετράκης διαβεβαίωσε την κυρία Βαρδινογιάννη πως ο Όμιλος Βρακοφόρων θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ τους αφιέρωσε και μια κρητική μαντινάδα: «Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κόντρα στην καταιγίδα, λιμάνι και απανεμιά ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ.  Χαρίζει το χαμόγελο το παιδικό εκείνο που είναι το δόρυ που χτυπά στα ίσα τον καρκίνο».

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στην ΕΛΠΙΔΑ 

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στην ΕΛΠΙΔΑ   

Αμέσως μετά, ο Όμιλος Βρακοφόρων επισκέφθηκε τα παιδιά του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου κι εκεί τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή των παιδιών του «Ξενώνα»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top