Έδεσσα: Ποινική δίωξη στον 33χρονο που ξυλοκόπησε τη 17χρονη σύντροφό του

Συνελήφθη και κρατείται-«Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα έφτασε στο σπίτι της»

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το περιστατικό στην Έδεσσα / (20/12/21)

Ποινική δίωξη για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, άσκησε η εισαγγελέας Έδεσσας στον 33χρονο, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του. 

Ο 33χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, ενώ σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Ο δικηγόρος του  δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι ο πελάτης του «αρνείται τις κατηγορίες» και ότι «είναι βαρύτατες αλλά έωλες». 

Έδεσσα 17χρονη: «Με έσυρε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά στο αμάξι»

Η εισαγγελέας παρέπεμψε τον 33χρονο στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Έδεσσα, καθώς όπως κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα, ο άνδρας την έπιασε από πίσω ενώ εκείνη βρισκόταν στην πόρτα του σπιτιού της. Στη συνέχεια την οδήγησε στο αυτοκίνητό του όπου την ξυλοκόπησε και την απείλησε. 

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη μετά από καταγγελία και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η μητέρα της 17χρονης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι, έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του», ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

Έδεσσα: Ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του γιατί του είπε να χωρίσουν

«Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της ...».

Η 17χρονη όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top