Έδεσσα 17χρονη: «Με έσυρε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά στο αμάξι»

Ο σύντροφός της της σκούπισε τα αίματα με μωρομάντηλο

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 17χρονης κοπέλας, που ο σύντροφός της ξυλοκόπησε στην Έδεσσα, επειδή του είπε να χωρίσουν.

Ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι στην κοπέλα έξω από το σπίτι της και την αιφνιδίασε.

«Ήμουν στην πόρτα του σπιτιού μου προσπαθούσα να ψάξω στην τσάντα μου τα κλειδιά μου όταν ξαφνικά ήρθε από πίσω μου χωρίς να τον αντιληφθώ και άρχισε να με χτυπά με μανία», περιέγραψε η 17χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς.

Έδεσσα: Ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του γιατί του είπε να χωρίσουν

«Στη συνέχεια με έσυρε από τα μαλλιά μέσα στο αυτοκίνητο. Με έβαλε μέσα και άρχισε και πάλι να με χτυπά. Με απείλησε λέγοντας να μην τον καταγγείλω γιατί του είπα ότι θα πάω στην αστυνομία και μάλιστα μου σκούπισε τα αίματα με μωρομάντηλα», είπε έντρομη η 17χρονη γυναίκα.

Το άτυχο κορίτσι βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον βίαιο σύντροφό της κλαίγοντας στις αρχές.

Είχαν χωρίσει με δική της πρωτοβουλία και, όπως φαίνεται, εκείνος παρακολουθούσε τις κινήσεις.

Η άτυχη 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά χτυπήματα.

«Μαζί με τη μητέρα της καταθέσαμε μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα γι’ αυτό το τραγικό συμβάν. Είναι σοκαρισμένη η οικογένεια Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο ξυλοδαρμός του ανήλικου παιδιού τους προήλθε επειδή κάποιος δεν ανέχτηκε το “όχι” στη συνέχιση της διαπροσωπικής τους σχέσης. Δυστυχώς αυτά τα γεγονότα βλεπουμε να επαναλαμβάνονται με το χειρότερο τρόπο»,  δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top