Γρεβένα: Ο μητροκτόνος μετά τη φυλακή δίδασκε σε σχολείο!

Βγήκε από το ψυχιατρείο και διορίστηκε σε δημοτικό σχολείο της Κορίνθου

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον μητροκτόνο των Γρεβενών

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη ζωή του 59χρονου από τα Γρεβενά, ο οποίος πριν από τρεις μέρες βίασε και στραγγάλισε την 85χρονη μητέρα του. 

Γρεβενά: Ο μητροκτόνος βίασε τη μητέρα του πριν την πνίξει

Ο μητροκτόνος, ο οποίος είχε δολοφονήσει τη γιαγιά του το 1993 με τσεκούρι, πέρασε 10 χρόνια στη φυλακή και σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ωστόσο, νέες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως όταν αφέθηκε ελεύθερος έγινε αναπληρωτής εκπαιδευτικός και δίδασκε σε δημοτικό ως γυμναστής! 

Με βάση τη νομοθεσία που ίσχυε τότε, τα έγγραφα που αποδείκνυαν το βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο του δράστη δε ήταν απαραίτητο να προσκομισθούν προκειμένου να διοριστεί. Τελικά, βρέθηκε να διδάσκει σε σχολείο στην Κόρινθο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πόσα χρόνια έμεινε εκεί. 

Την έπνιξε, την έντυσε και κάλεσε το γραφείο τελετών

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γρεβενά απολογείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα, μετά από 24ωρη προθεσμία που έλαβε χθες. 

Γρεβενά: «Σκότωσα τη μητέρα μου γιατί έκαψε το φαγητό»

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε σεξουαλική κακοποίηση της 85χρονης πριν τον θάνατό της, ο οποίος επήλθε από στραγγαλισμό. 

Νέα στοιχεία αναφέρουν πως ο δράστης μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της μητέρας του, την έπλυνε, έντυσε τη σορό της και κάλεσε το γραφείο τελετών. 

Έγκλημα Γρεβενά: Οι Κάτοικοι Ήξεραν Αλλά Φοβόντουσαν - Video

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top