Κορωνοϊός: Πέθανε γνωστός ορειβάτης - Είχε κάνει και τις δύο δόσεις

Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων στο Σοχό Θεσσαλονίκης

Γροθιά στο στομάχι είναι οι ιστορίες συμπολιτών μας που χάνουν τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Πέθανε 44χρονος ποδοσφαιριστής - Είχε κάνει την πρώτη δόση

Στη Θεσσαλονίκη, το στερνό αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και ορειβάτες στον Μιχάλη Κυδώνη, μια θρυλική μορφή της αναρρίχησης και της ορειβασίας. Έφυγε στα 62 του χρόνια χτυπημένος απο τον ύπουλο ιό. Ο κορωνοϊός τον πρόλαβε πριν κάνει την τρίτη δόση. 

Κορωνοϊός: Πέθανε 34χρονη μητέρα - «Φοβόταν να εμβολιαστεί, είχε θρόμβους»

Ο 62χρονος ορειβάτης όργωνε τα βουνά για περισσότερα από 35 χρόνια. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. 

κορωνοϊός ορειβάτης

Θεσσαλονίκη: Ξεκληρίστηκε από κορωνοϊό ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων

Στη Θεσσαλονίκη, μέσα σε ένα μήνα, μια οικογένεια ξεκληρίστηκε στο Σοχό. Δύο παλικάρια έχασαν μέσα σε ένα μήνα μάνα, πατέρα και παππού. Όλοι τους ανεμβολίαστοι. Η μητέρα 48 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», μετά από 40 μέρες στη ΜΕΘ. Ο σύζυγος της 55 ετών και ο πατέρας της, «έφυγαν» στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο 55χρονος σύζυγος της, σύμφωνα με πληροφορίες, όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» έβγαλε μόνος του τα σωληνάκια παροχής οξυγόνου και έφυγε από το τμήμα. Οι γιατροί τον βρήκαν ημιθανή σε ένα παγκάκι έξω από το νοσοκομείο. Λίγες μέρες αργότερα «έχασε» τη μάχη στην εντατική! 

Συγκλονίζει κόρη ασθενή που κατέληξε: «Με όσα πέρασα θέλω να πω στον κόσμο να εμβολιαστεί»

Από κορωνοϊό «έφυγε» και ένας 51χρονος κρεοπώλης από την Πάτρα. Άφησε πίσω του δύο παιδιά, τη σύζυγο του και τον 11χρονο εγγονό του που λάτρευε.

Η κόρη του, μιλώντας στο Star είπε: «Είχε πέντε μέρες που ήταν άρρωστος, την έκτη μέρα τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Από εκείνη την ημέρα δεν ξανά είδα τον πατέρα μου. Με όλα αυτά που πέρασα θέλω να πω ο κόσμος να πάει να κάνει το εμβόλιο». 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top