Αλεξανδρούπολη: «Δε θυμάμαι, είχα πιει» – Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου

«Είδα ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της και μου είπε ότι έπεσε από τις σκάλες»

Τι ισχυρίστηκε ο φερόμενος συζυγοκτόνος για τον θάνατο της 29χρονης στην Αλεξανδρούπολη - Βίντεο: Alpha

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον σύζυγο της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος τη σκότωσε κυριολεκτικά από το ξύλο. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι έπεσε από τη σκάλα, οι γιατροί, όμως, διαπίστωσαν ρήξη ήπατος και σπλήνας. 

Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η μητέρα της 29χρονης - «Ερχόταν μελανιασμένη»

Οι γείτονες του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη ανέφεραν ότι ο άντρας κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη κοπέλα. Την Κυριακή, όμως, ήταν η τελευταία φορά. Πήγε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη και τελικά κατέληξε μετά από τέσσερα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη.

Αλεξανδρούπολη: Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης - «Δε γνώριζα τον άνδρα της»

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, τα τραύματα της δεν ταιριάζουν με πτώση από σκάλα, αλλά με άγριο ξυλοδαρμό. Η νεκροτομή θα γίνει τη Δευτέρα. 

γυναικοκτονία Αλεξανδρούπολη

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία εξαφανίστηκε για πολλές ώρες, εντοπίστηκε όμως σε μια πυλωτή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. 

Αλεξανδρούπολη

«Δε θυμάμαι, είχα πιει» – Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου

Ο συζυγοκτόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το μοιραίο βράδυ και ισχυρίστηκε ότι είχε πιει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο κατηγορούμενος είπε ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ και γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Γύρισα ξημερώματα στο σπίτι μεθυσμένος και κοιμήθηκα στον καναπέ. 

Στις 10:00 είχε άγριο καβγά με τη σύζυγό του. Μετά τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι. Επιστρέφοντας το μεσημέρι υποστήριξε ότι είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνη, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 30χρονος, του είπε ότι δεν είναι τίποτα και ότι έπεσε από τις σκάλες. Αυτός, σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε στις αρχές, κάλεσε ασθενοφόρο για να την πάει στο νοσοκομείο όμως εκείνη δεν ήθελε. 

Οι γονείς και οι συγγενείς της άτυχης μητέρας ισχυρίστηκαν ότι την είχαν δει πολλές φορές με σημάδια. Η ίδια όμως δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε γιατί φοβόταν, όπως αποκάλυψε η μητέρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα της, δεν της επέτρεπε να βλέπει την οικογένειά της και ο ίδιος δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top