Εύοσμος: Μάνα και κόρη αλληλοκατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου

Η 19χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα της την πίεσε να αναλάβει την ευθύνη

Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση δολοφονίας του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο, τον Ιούνιο 2020.  Στο εδώλιο κάθονται μάνα και κόρη. Η μία ρίχνει την ευθύνη στην άλλη για τη δολοφονία του συζύγου και πατέρα. Και οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Έγκλημα στον Εύοσμο: Προφυλακιστέες μάνα και κόρη - Τι κατέθεσαν

Η  δίκη ξεκίνησε σήμερα με τις καταθέσεις του γιου της οικογένειας και της αδελφής του θύματος ενώ διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή, όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο του Star.

Ο γιος υποστήριξε πως ο δολοφονημένος πατέρας δε θα έκανε ποτέ κακό στην οικογένειά του. Την ίδια ώρα η αδελφή του θύματος έριξε ευθύνες στη νεαρή ανιψιά της, καθώς όπως είπε είναι ενήλικη και δε θα έπρεπε να επηρεαστεί από τη μητέρα της για ένα έγκλημα.

Η 18χρονη κόρη όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή το 2020- φωτογραφία Eurokinissi

Η 18χρονη κόρη όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή το 2020- φωτογραφία Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η 18χρονη είχε υποστηρίξει ότι μαζί με τη 45χρονη μητέρα της είχαν μαχαιρώσει 15 φορές τον πατέρα της, μέσα στην κρεβατοκάμαρα την ώρα που κοιμόταν. Αιτία ήταν ότι την κακοποιούσε από τα 14 της χρόνια. Ωστόσο, πρόσφατα η 19χρονη σήμερα κοπέλα, ανακάλεσε την αρχική της ομολογία με απολογητικό υπόμνημα.

Εύοσμος: Ανακαλεί την αρχική ομολογία της η κόρη του δολοφονημένου ταξιτζή

Η 19χρονη υποστηρίζει πλέον ότι η μάνα της την πίεσε να αναλάβει την ευθύνη για το έγκλημα και πως ο πατέρας της δεν την είχε κακοποιήσει ποτέ. Η μάνα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι τα θανατηφόρα χτυπήματα τα έκανε η κόρη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top