Λαμία 14χρονη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό της

Θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις για τη 14χρονη που νοσούσε από κορωνοϊό

Νεκρή από κορωνοϊό 14χρονη στη Λαμία - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης μαθήτριας στη Λαμία, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το κοριτσάκι υπέστη πνευμονικό οίδημα, όμως θα γίνουν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις για να χυθεί άπλετο φως στα αίτια του θανάτου του. 

Λαμία: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 14χρονης που έφυγε από κορωνοϊό

Ειδικοί έχουν σημειώσει πως έχει αναφερθεί ως επιπλοκή στο πλαίσιο της λοίμωξης από covid η περικαρδίτιδα ή μυοκαρδίτιδα, η οποία μπορεί να προκαλέσει βαριά καρδιακή ανεπάρκεια και στη συνέχεια πνευμονικό οίδημα. 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα γίνουν, θα δώσουν και όλες τις απαντήσεις για το αν τελικά επρόκειτο για επιπλοκή λόγω του κορωνοϊού. 

Κορωνοϊός: Θρήνος για τον θάνατο της 14χρονης - Τι έδειξαν οι εξετάσεις της

Το κοριτσάκι, που ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας, νόσησε από κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου. Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, όμως το Σάββατο η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Έγινε εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και οι γιατροί διέγνωσαν οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Λαμία: Πέθανε 14χρονη που νοσούσε με κορωνοϊό

Παρά τις προσπάθειές τους να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 14χρονης, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και κατέληξε, βυθίζοντας την οικογένειά της στο πένθος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top