Κορωνοϊός: Θρήνος για τον θάνατο της 14χρονης - Τι έδειξαν οι εξετάσεις της

ΕΔΕ για τον αιφνίδιο χαμό της μαθήτριας

Νεκρή από κορωνοϊό 14χρονη στη Λαμία - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος στη Λαμία μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού από επιπλοκές του κορωνοϊού

Λαμία: Πέθανε 14χρονη που νοσούσε με κορωνοϊό

Η 14χρονη που δεν είχε εμβολιαστεί, βγήκε θετική στον κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της με ήπια συμπτώματα. Χθες το πρωί ξαφνικά αισθάνθηκε αδυναμία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μετά από μοριακό τεστ βγήκε και πάλι θετική. Εκεί είπε στους γιατρούς ότι πονάει στο στήθος και αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στην καρδιά.

Οι γιατροί «έπεσαν» πάνω στο κορίτσι σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου για να αντιμετωπίσουν τη βαριά κατάσταση της υγείας του, το διασωλήνωσαν, ώστε να σταθεροποιηθεί και να το μεταφέρουν στο «Παίδων -Αγία Σοφία».

Δυστυχώς, όμως, οι γιατροί δεν πρόλαβαν τη διακομιδή. Το κοριτσάκι έπαθε ανακοπή και νωρίς το απόγευμα «έφυγε από τη ζωή».

Τι έδειξαν οι εξετάσεις της 14χρονης

Σύμφωνα με LamiaReport, από τις εξετάσεις της μαθήτριας γυμνασίου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν το έμφραγμα που υπέστη να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε λοιμώδες σύνδρομο και καρδιακή ανεπάρκεια.

«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης

O Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top