Εμπλοκή ανώτατου δικαστικού λειτουργού σε υπόθεση ναρκωτικών

Πώς έφτασαν οι αρχές να ερευνούν το σπίτι του

Σάλο έχει προκαλέσει η εμπλοκή ενός ανώτατου δικαστικού λειτουργού σε υπόθεση ναρκωτικών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, οι αρχές βρήκαν υπολείμματα κοκαΐνης στο σπίτι του.

Συνελήφθη 34χρονος Πορτογάλος που είχε καταπιεί 33 συσκευασίες με κοκαΐνη

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου ένας έλεγχος οδήγησε στον δικαστή. Ήταν το απόγευμα της Πέμπτης σε γειτονιά της Ηλιούπολης, όταν περίοικοι είδαν να κινούνται ύποπτα τρία άτομα. Ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια έγινε έλεγχος. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς που είχαν πάνω τους κοκαΐνη. 

Μυτιλήνη: Μητέρα μετέφερε 4 κιλά κοκαΐνη - Είχε μαζί το ανήλικο παιδί της

Όταν οι αστυνομικοί τους ρώτησαν πού τα βρήκαν, εκείνοι έδωσαν το όνομα του δικαστικού λειτουργού. Στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καλούν στην είσοδο τον δικαστικό λειτουργό, τον ρωτούν αν ξέρει τους νεαρούς κι εκείνος απαντά καταφατικά. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν σε ένα μπουκαλάκι υπολείμματα ναρκωτικών. 

Οι τρεις νεαροί και ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός οδηγήθηκαν στο τμήμα και σχηματίστηκε δικογραφία. Ο δικαστικός λειτουργός είναι 66 ετών και πολύ γνωστός στον νομικό κόσμο της χώρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top