Απαγωγή Μαρκέλλας: «Νιώθω αηδία και φρίκη. Τελικά, μιλάμε για ένα τέρας»

Ο πρώην σύζυγος της 34χρονης μιλά για την απόπειρα βιασμού της μητέρας της

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την 34χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020.

Θεσσαλονίκη: Η απαγωγέας της 10χρονης είχε βιάσει και τη μητέρα της

Η μητέρα της δράστιδας θα καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον της κόρης της για βίαιη συμπεριφορά και απόπειρα βιασμού εις βάρος της ίδιας!

«Νιώθω αηδία και φρίκη. Από την αρχή ήμασταν σίγουρες ότι η δράση της ήταν ανελέητη, τρισάθλια. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πώς μπόρεσε να συμπεριφερθεί έτσι σε ένα παιδί. Τελικά μιλάμε για ένα τέρας. Θέλω να πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα είναι ανελέητη μαζί της. Θέλουμε να τιμωρηθεί, θέλουμε να δικαιωθούμε και πάνω από όλα να δικαιώσουμε την ψυχούλα της μικρής μας» τόνισε η θεία του 10χρονου κοριτσιού για την κατηγορούμενη μιλώντας στον Στρατή Λημνιού και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τρελάθηκα» είπε η μητέρα της 10χρονης που έχει να δει την κόρη της και τον ανήλικο επίσης γιο της σχεδόν ενάμιση χρόνο, μετά τις νοσηρές αποκαλύψεις για την 33χρονη. Τα παιδιά διαμένουν έκτοτε σε δομή φιλοξενίας. «Αν υπάρχει νόμος να καταδικαστεί αυτή η γυναίκα. Δεν μπορώ να φανταστώ να είναι ελεύθερη και να έχουν φόβο και τα άλλα τα παιδιά» πρόσθεσε. 

Υπόθεση απαγωγής: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 34χρονης

«Δεν το χωράει ο νους μου» σχολίασε ο πρώην σύζυγος της 34χρονης σχετικά με τις αποκαλύψεις από τη μητέρα της δράστιδος. Ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η πρώην πεθερά του δεν του είχε πει τίποτα σχετικό και πως έχουν συχνή επικοινωνία καθώς καλεί για να μιλήσει με το παιδί τους που μεγαλώνει με τον πατέρα.

Υπόθεση απαγωγής: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 34χρονης- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Υπόθεση απαγωγής: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 34χρονης- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Για την πρώην σύζυγό του είπε ότι δεν έχει νόημα να την κατηγορεί και πως δεν είχε σχέση ποτέ με τέτοια πράγματα, καθώς αν ο ίδιος είχε αντιληφθεί κάτι, θα είχε θέματα μεταξύ του το ζευγάρι. 

«Είμαι κι εγώ σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Πηγαίνω το παιδί στους παιδοψυχολόγους» πρόσθεσε ενώ διέψευσε πληροφορίες που υπάρχουν στη δικογραφία ότι ο ίδιος είχε καταθέσει ότι έκανε μαζί χρήση ναρκωτικών με την πρώην σύζυγό τους, καθώς ο ίδιος επί χρόνια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top