Τζάνειο: Προσέλαβε αποκλειστική για τη μητέρα της και τη βρήκε σακατεμένη

Τη βρήκε αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι και μώλωπες σε όλο το σώμα

Μια απίστευτη καταγγελία κακοποίησης έρχεται από το Τζάνειο νοσοκομείο. Μια γυναίκα ανέθεσε σε αποκλειστική νοσοκόμα να προσέξει τη μητέρα της και εκείνη την έσπασε στο ξύλο.

«Μας άφηναν κάτι καρτούλες για αποκλειστικές. Πήρα το γραφείο, ζήτησα μια Ελληνίδα, μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά με τα πάντα. Στις 6 το πρωί που γύρισα, βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη, μώλωπες σε όλο το σώμα» περιέγραψε στον Άρη Λάμπο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η κόρη του θύματος, κ. Λώρα Πιπέρη.

H ηλικιωμένη είχε μπει για άλλη θεραπεία στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε στον αξονικό τομογράφο μετά την απάνθρωπη επίθεση. «Η αποκλειστική που ήταν ακόμη εκεί, μου είπε ότι δεν ήξερε πώς συνέβη αυτό. Η μητέρα μου έχει άνοια που σημαίνει ότι δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως η ίδια» πρόσθεσε η κόρη του θύματος. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Τζάνειο με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου όμως, όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τρέξει να τη βοηθήσει.

Αποκλειστικές νοσοκόμες: Πώς λειτουργούν τα γραφεία 

Στις κάρτες που μοιράζονται στα νοσοκομεία, γράφουν χαρακτηριστικά ότι όλες οι αποκλειστικές είναι Ελληνίδες. 
«Καμία Ελληνίδα δε θα βρείτε για να έρθει από εκεί. Για 12ωρο είναι 50 ευρώ. Απόδειξη δίνουν μόνο του νοσοκομείου (σ.σ νοσηλεύτριες)» απάντησε ο υπάλληλος του γραφείου.

Ο δημοσιογράφος του Star ρώτησε αν οι αποκλειστικές είναι εμπιστοσύνης, αναφερθείς στο περισταστικό με την ηλικιωμένη στο Τζάνειο. Η απάντηση ήταν: «Τη θέλετε την κοπέλα ή όχι; Πάρτε με την Τετάρτη, όποτε είναι γιατί έχω κι άλλη γραμμή». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top