Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το μωρό έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Βίντεο έχει καταγράψει τις τελευταίες του κινήσεις

Ένας άνδρας φαίνεται πως εγκατέλειψε το μόλις 1,5 έτους μωρό έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών το πρωί της Κυριακής. 

Εγκατέλειψαν 1,5 ετών κορίτσι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο ΑΘηνών

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, έχει καταγράψει έναν καλοντυμένο άνδρα, μάλλον αλλοδαπό, να κινείται με το καροτσάκι επί της οδού Πατησίων και στη συνέχεια να εγκαταλείπει το παιδί δίπλα σε μια ελιά, που βρίσκεται στο προαύλιο του μουσείου. 

Το μωρό εντόπισε μία γυναίκα, η οποία είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα. Ήταν ντυμένο με καθαρά ρούχα, σκεπασμένο με κουβέρτες κι έδειχνε σαστισμένο, αλλά δεν έκλαιγε. 

Η γυναίκα ειδοποίησε τον φύλακα του μουσείου κι εκείνος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Το μωρό μεταφέρθηκε με εντολή του εισαγγελέα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Θα παραμείνει εκεί για λίγο καιρό και στη συνέχεια, αν δεν εντοπιστούν οι δικοί του θα φιλοξενηθεί σε δομή. 

Το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων και εξετάζει όλο το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας από την Πανεπιστημίου έως την Πατησίων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top