Τρίκαλα: Νεκρός από κορωνοϊό εμβολιασμένος νομαρχιακός υπάλληλος

Είχε μέρες συμπτώματα όμως το αψήφησε

Κατέληξε από κορωνοϊό 63χρονος υπάλληλος στα Τρίκαλα. Νεκρός και ένας ανεμβολίαστος εφημέριος - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δεν έχει τέλος η λίστα θανάτου του κορωνοϊού. Ακόμα ένας συνάνθρωπός μας αν και εμβολιασμένος κατέληξε στα Τρίκαλα.

Πάτρα: «Έσβησε» ξαφνικά 40χρονη εμβολιασμένη από περικαρδίτιδα

Ο 63χρονος νομαρχιακός υπάλληλος για περισσότερες από 10 ημέρες έδινε σκληρή «μάχη» στο νοσοκομείο Τρικάλων για να κρατηθεί στη ζωή. Αν και ήταν εμβολιασμένος κόλλησε κορωνοϊό, όμως δεν έδειξε ιδιαίτερη προσοχή όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα.

Σέρρες: Πέθανε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του- Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Όσο οι μέρες περνούσαν τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν. Όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως, καθώς αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το οξυγόνο του. 

Ο άτυχος άνδρας πριν από δύο μήνες είχε χάσει τον αδελφό του. 

Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό μετά τη γέννηση του παιδιού του

Δημητσάνα: Νεκρός από κορωνοϊό ανεμβολίαστος εφημέριος

Στο πένθος βυθίστηκε και η Δημητσάνα, καθώς εκοιμήθη χτυπημένος από τον κορωνοϊό  ο εφημέριος της Μητρόπολης του χωριού, ο οποιος ήταν ανεμβολίαστος. 

νεκρός ιερέας κορωνοϊός

Για μέρες ο 46χρονος εφημέριος στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νόσησε από τον ιό μετά την επίσκεψή του σε μοναστήρι της περιοχής. 

Ο ιερέας που δεν είχε εμβολιαστεί απομονώθηκε στο πατρικό του σπίτι στο χωριό. Πήγε στο νοσοκομείο μόνο όταν η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε, καθώς φοβόταν να εμβολιαστεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top