Παγώνη: «Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά»

«Αντάρτικο» από τους γιατρούς απέναντι στο υπουργείο Υγείας

Την πεποίθηση ότι τα προγραμματισμένα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, παρά το έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, για αναβολή του 80%.

Μίνα Γκάγκα: «Μείωση τακτικών χειρουργείων μέχρι 80%»

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν. Έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά. Τα χειρουργεία θα γίνουν, πρέπει να γίνουν. Εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Δεν θα ισχύσει το 80%. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς», τόνισε στο Mega. 

Πρόσθεσε επίσης ότι έχει έρθει σε επαφή με αντιεμβολιαστές, εκφράζοντας την άποψη ότι ίσως θα έπρεπε να μην υπήρχε τόση πίεση για να πάνε να εμβολιαστούν. 

Παγώνη: «Διπλή μάσκα και rapid test στα σούπερ μάρκετ»

«Μου αναφέρουν ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τα πράγματα δεν ήταν σωστός, δεν πρέπει να κουνάμε τα δάχτυλα και να βγαίνουμε συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, αυτή είναι η άποψη τους. Λέγανε ότι μόνοι τους θα πήγαιναν να κάνουν το εμβόλιο, όπως έχουν κάνει και τα άλλα. Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», είπε

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν έκρυψε την  ανησυχία της για την κίνηση στην αγορά και τον συνωστισμό που παρατηρείται. 

Κορωνοϊός: «Πώς να κάνουμε ρεβεγιόν με τόσο μεγάλο αριθμό κρουσμάτων;»

«Αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Είναι γιορτές. Είναι ο κόσμος έξω. Να φορέσουμε διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test», πρότεινε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top