Πάτρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του δικηγόρου- «Του έλεγαν να μην εμβολιαστεί»

Τι λένε στο Star για τον θάνατό του η σύζυγος και η κόρη του

Τι αποκάλυψαν η σύζυγος και η κόρη του άτυχου δικηγόρου που πέθανε από κορωνοϊό - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εκτός από τους αρνητές του εμβολίου, συμπολίτες μας επηρεάζονται και από παραθρησκευτικές οργανώσεις. Γνωστός δικηγόρος ο οποίος δήλωνε παλαιοημερολογίτης και γι’ αυτό δεν είχε κάνει το εμβόλιο, «νικήθηκε» από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος δικηγόρος στην Πάτρα

«Μετάνιωσα», ήταν τα τελευταία του λόγια λίγα λεπτά πριν μπει στο νοσοκομείο. Η γυναίκα του και η κόρη που μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την ανταποκρίτρια Κωνσταντίνα Τσεγγενέ.

«Μην πιστεύετε ποτέ κάποιους ανθρώπους που λένε “μην το κάνετε”. Αυτοί είναι οι επιτήδειοι γιατί είναι ενάντια στη θρησκεία. Είναι φούμαρα. Αυτοί οι άνθρωποι το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να πάρουν ανθρώπους στο λαιμό τους. Εμένα μου κλείσανε το σπίτι αυτή τη στιγμή», είπε με λυγμούς η σύζυγος του δικηγόρου.

δικηγόρος νεκρός κορωνοϊός

Όσα αποκάλυψε η κόρη του δικηγόρου του συγκλονίζουν. Όπως είπε, ο πατέρας της πίστευε ότι εάν κάνει το εμβόλιο θα έρθει… ο αντίχριστος: «Τον άκουγα να λέει για την πίστη μας. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, μήπως μετα το εμβόλιο έρθει το χάραγμα και ο αντίχριστος».

Η περιπέτεια της υγείας του δικηγόρου που ήταν επίτροπος σε ιερό ναό της Πάτρας, ξεκίνησε όταν μολύνθηκε από κορωνοϊό σε ένα μνημόσυνο στις 31 Οκτωβρίου, στο οποίο κόλλησαν άλλα 24 άτομα. Αρχικά ο γιατρός του χορήγησε αντιβίωση στο σπίτι, μέχρι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, οπότε και τα συμπτώματα έγιναν σοβαρά, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά και η σύζυγός του εμβολιάστηκαν, όμως όταν πείστηκε εκείνος ήταν αργά. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top