Ολλανδή δημοσιογράφος: «Δέχτηκα επίθεση με πέτρα» - Θα φύγει από την Ελλάδα

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ κάνει λόγο για «διαδικτυακό κηνύγι μαγισσών»

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

Μετά την έντονη λογομαχία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το μεταναστευτικό, η δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ δηλώνει ότι θα φύγει από τη χώρα καθώς δέχεται επιθέσεις.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος, η επίθεση στον Μητσοτάκη και ο «κατάσκοπος»

Η Ολλανδή δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας τον πως ψεύδεται για τα «pushbacks μεταναστών». 

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ συμμετείχε σήμερα στην πορεία για την 48η επετέιο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου/ eurokinissi

Το ίδιο βράδυ η δημοσιογράφος υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση με πέτρα στο κεφάλι από άνθρωπο που την αναγνώρισε από το κόκκινο καπέλο της και την αποκάλεσε «κατάσκοπο των Τούρκων». 

Μπέουχελ: Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον Μητσοτάκη

«Η πέτρα έγδαρε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα σπίτι πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών» δήλωσε η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως δεν γνώριζε για την έκταση που πήρε το θέμα στα social media. 

Ο δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

H δημοσιογράφος που ζει στην ΄Υδρα πάνω από 40 χρόνια υποστηρίζει πως δεν προστατεύεται από τις ελληνικές αρχές, αλλά λαμβάνει υποστήριξη από δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπως το ολλανδικό NVJ. Την Κυριακή, έπειτα από συνομιλία με την Μπέουχελ, το σωματείο δημοσιογράφων ήρθε σε επικοινωνία αμέσως με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία.

«Τότε με συμβούλεψαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν. Ήθελα να πετάξω για την Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα για να κανονίσω κάποια διοικητικά ζητήματα, αλλά αυτό μετατέθηκε», υποστήριξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top