Αποσωληνώθηκε ανεμβολίαστη έγκυος: «Έκαναν τα πάντα να μείνω στη ζωή»

Η 42χρονη νοσηλεύτρια ήταν σε ΜΕΘ της Λάρισας για δέκα μέρες

Ρεπορτάζ της Ιωάννας Βάσσου για την ανεμβολίαστη έγκυο νοσηλεύτρια που αποσωληνώθηκε/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (16/11/21)

Αποσωληνώθηκε ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ευχαριστεί τους συναδέλφους της που κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.  

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε μωρό τεσσάρων μηνών με κορωνοϊό

«Είμαι υγιής, είμαι καλά. Τα παιδιά όλα με προσέξανε πάρα πολύ με το παραπάνω. Οι συνάδελφοι μου έκαναν τα πάντα να με κρατήσουν στη ζωή. Αν δεν πεις ευχαριστώ σε αυτούς που σε προσέξανε και στο Θεό που σε κράτησε σε ποιον θα πεις;» δήλωσε η 42χρονη Βαλεντίνα στην ρεπόρτερ Ιωάννα Βάσσου. 

Λαμία: Αρνήτρια έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο με τον σταυρό στο χέρι

Η φωνή της όταν μιλάει για την περιπέτειά της «σπάει». Μετά από περίπου 10 ημέρες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας,η βαριά πόρτα της ΜΕΘ άνοιξε όταν η 42χρονη ξεπέρασε πλέον τον κίνδυνο. Η ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται στο Τμήμα Λοιμώξεων, ενώ η υγεάι του εμβρύου δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: Γέννησε με καισαρική η 26χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Με καισαρική γέννησε η 26χρονη εγκυμονούσα από τη Δράμα, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 6 Νοεμβρίου. Είδε για λίγα λεπτά το μωρό της από μακριά και περιμένει με αγωνία να γίνει καλά και να το σφίξει στην αγκαλιά της. 

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 26χρονη έγκυος με κορωνοϊό

Η 26χρονη δεν είχε εμβολιαστεί επειδή φοβόταν και γέννησε με καισαρική τομή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Πλέον νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ σε απλή κλίνη κόβιντ και της χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής. Το νεογέννητό της είναι πολύ καλά στην υγεία του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top