Καπραβέλος για 51χρονη αρνήτρια: «Τσακωθήκαμε για να μπει ΜΕΘ»

«Είχαν τρελαθεί οι συνάδελφοί μου»

Στην υπόθεση της 51χρονης που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» γιατί δεν ήθελε να διασωληνωθεί, αλλά και σε περιπτώσεις άλλων αρνητών αναφέρθηκε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ν. Καπραβέλος. 

«Θεωρούν ότι κάνουμε κακή ιατρική και ότι δεν κάνουμε το σωστό» είπε, αποκαλύπτοντας ότι οι συνάδελφοί του ήρθαν σε σύγκρουση με ασθενή που δεν ήθελε να διασωληνωθεί. 

Πέθανε 51χρονη αρνήτρια: Επόπτης υγείας της είπε να φύγει από το νοσοκομείο

«Εδώ υπάρχει μια θεραπεία που έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο, το να του δώσεις οξυγόνο του σώζεις την ζωή.  Άλλον τον ψάχνουμε στα παγκάκια και φεύγει γιατί του λένε ότι το οξυγόνο του κάνει κακό, άλλοι δεν θέλουν να διασωληνωθούν», είπε, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το χαρακτηριστικό του τέταρτου κύματος της πανδημίας είναι η αμφισβήτηση που δέχονται οι γιατροί από τους ασθενείς, τονίζοντας ότι πίσω από αυτό κρύβονται ηθικοί αυτουργοί, άγνωστοι, με τους οποίους συνομιλούν οι ασθενείς κατά την νοσηλεία τους και τους προτρέπουν να αρνηθούν τη διασωλήνωση. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 51χρονης που αρνήθηκε να διασωληνωθεί

«Τους λέμε ότι πρέπει να διασωληνωθούν και μας απαντούν να το σκεφτούν λίγο. Μετά τους βλέπουμε που μιλάνε στο κινητό, και αποφασίζουν να μην προχωρήσουν. Υπάρχουν πρόσωπα από πίσω και δεν τα ξέρουμε», είπε.

Χαρακτηριστικά ήταν όσα είπε για την 51χρονη που κατέληξε καθώς αρνήθηκε να διασωληνωθεί μετά από παρότρυνση επόπτη δημόσιας υγείας που είναι αρνητής του κορωνοϊού και του εμβολίου. 

«Φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε για να μπει στη ΜΕΘ και χάσαμε πολύτιμο χρόνο που της κόστισε τη ζωή. Οι συνάδελφοι είχαν τρελαθεί».

Οι συνομιλίες της 51χρονης με τον επόπτη στο Facebook

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες στο Facebook που είχε η γυναίκα με τον επόπτη υγείας στο Facebook, ο οποίος φέρεται να την καθοδηγούσε για το πώς θα ενεργούσε μέσα στο νοσοκομείο. 

51χρονη: Κύριε Τ... Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική...

Επόπτης: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη»

51χρονη: «Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο και ο επόπτης υγείας ο οποίος δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει, ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί, αλλά δεν μπορεί να της πει, γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει.

Κατά των εμβολίων οι αναρτήσεις του επόπτη στο Facebook

Αίσθηση επίσης προκαλούν οι αναρτήσεις στο Facebook του επόπτη, σε αρκετές από τις οποίες κάνει λόγο για «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» με τα εμβόλια.

«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν», αναφέρει σε ανάρτησή του μετά τον θάνατο της 51χρονης.

Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος άνθρωπος, επανήλθε και επιτέθηκε σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να τροποποιήσουν το DNA τους.

«Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομήχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνείδηση, να τροποποιήσουν το DNA τους, μη σεβόμενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλέες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής έρευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεία; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα», έγραψε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top