Θρήνος στη Λάρισα μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια 18χρονη σε τροχαίο. Το κορίτσι επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τέσσερις συνομηλίκους της.
Η Μαρία ήταν ένα όμορφο, χαμογελαστό κορίτσι που όμως έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Ήταν λίγο πριν τις 7 το πρωί, όταν το κόκκινο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τους φίλους της κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.
Οι κάτοικοι που ήταν νωρίς το πρωί στα μπαλκόνια τους είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να ξεφεύγει από την πορεία του και να πέφτει επάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ευτυχώς, τα καταστήματα και τα σχολεία δεν ήταν ανοιχτά εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρξαν και άλλα θύματα.
Όμως, από τη σφοδρή σύγκρουση η 18χρονη εκτινάχθηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Οι άλλοι επιβαίνοντες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.
Απέναντι από το σημείο του δυστυχήματος υπάρχει μάλιστα ένα σχολείο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν μαθητές. Πάντως μετά τα αλλεπάλληλα δυστυχήματα στους δρόμους είναι πιο επίκαιρη από ποτέ η πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφαλείας να μην έχουν πρόσβαση σε γρήγορα αυτοκίνητα οι νέοι οδηγοί.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.