Ένταση στη δίκη για τον θάνατο του Ζακ

Ο Ζακ Κωστόπουλος πριν από 3 χρόνια δέχτηκε 23 χτυπήματα

Τα 23 χτυπήματα που δέχθηκε πριν από 3 χρόνια ήταν αυτά που οδήγησαν στο ισχαιμικό επεισόδιο που έφερε τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με την κατάθεση του ιατροδικαστή.

Ζακ Κωστόπουλος: «Λύγισε» η μητέρα του στο δικαστήριο

Επί πέντε ώρες ο ιατροδικαστής εξηγούσε  τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας τα οποία βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της Ακροαματικής Διαδικασίας.

 

Η μητέρα του Ζακ γράφει για το παιδί της και μέσα μας κάτι «έσπασε»

Ο ιατροδικαστής δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την υπεράσπιση καθώς οι συνήγοροι των κατηγορουμένων επιχείρησαν να δείξουν πως πιθανότατα να υπήρχε άλλη παθολογική αιτία θανάτου του Ζακ. 

«Τα 23 χτυπήματα μπορεί να ευθύνονται εξίσου για το ισχαιμικό επεισόδιο, που ήταν και η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου» ανταπάντησε  ο ιατροδικαστής.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως δεν μπορεί να κάνει ποσόστωση στα χτυπήματα και πως πιθανότατα να ευθύνονται για το ισχαιμικό επεισόδιο. 

Κάποια στιγμή προβλήθηκε και το επίμαχο βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου και πολλοί φίλοι και συγγενείς αποχώρησαν από την αίθουσα.

Ο μόνος που έμεινε ήταν ο πατέρας του ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να δει τις σκληρές εικόνες. Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την κατάθεσή του και μένει τώρα να καταθέσουν οι υπόλοιποι ιατροδικαστές. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top