Σοκάρουν οι περιγραφές γυναικών που καταγγέλλουν για βιασμό τέταρτο ηθοποιό

Οι δύο ήταν ανήλικες όταν έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Ένας ακόμη ηθοποιός, ο τέταρτος κατά σειρά, καταγγέλλεται από τέσσερις γυναίκες για βιασμούς. Στην εισαγγελία έχουν κατατεθεί ήδη τρεις μηνύσεις εναντίον του και έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα.

#metoo: Αντιμέτωπος με τρεις μηνύσεις για βιασμό και τέταρτος ηθοποιός

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ακόμη γυναίκες παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Οι μαρτυρίες των γυναικών, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, σοκάρουν. Μία από τις καταγγέλλουσες ειναι σήμερα 28 ετών και υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2013, όταν εκείνος ανέλαβε να τη βοηθήσει με τις εξετάσεις που ήθελε  να δώσει στη δραματική σχολή. Όπως καταγγέλλει, τη βίασε τον Αύγουστο.

Τα όσα κατήγγειλε προκαλούν ανατριχίλα: «Εγώ τον έσπρωχνα, φώναζα όχι, αλλά δεν μπορούσα να τον διώξω, γιατί βρισκόταν από πάνω μου, ένας τεράστιος σε όγκο άντρας, που με είχε ακινητοποιήσει με το μυϊκό του βάρος και με χτυπούσε. Είχα κυριολεκτικά τρομοκρατηθεί, γιατί μου χτυπούσε το κεφάλι και ζαλιζόμουν, παρά την αντίδρασή μου και δίχως να το θέλω. Εκείνη τη νύχτα φοβήθηκα στα αλήθεια ότι θα πεθάνω». 

Δύο αδερφές καταγγέλλουν τον ηθοποιό για βιασμό κατ΄εξακολούθηση

Τον 40χρονο σήμερα μήνυσαν για βιασμό και δυο αδερφές. Στη μήνυση τους υποστηρίζουν ότι τις βίασε ενώ ήταν σε ηλικία 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα, το ένα κορίτσι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς όπως ισχυρίζεται, δεν άντεχε τον εφιάλτη που ζούσε.

Η αδερφή της ήταν εκείνη που την έσωσε. Και οι δύο κατέθεσαν  ήδη στον εισαγγελέα. 

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε. Ενώ τον έσπρωχνα με όλη μου τη δύναμη,  εκείνος είχε πέσει πάνω μου με το σώμα του και με τις υπέρτερες δυνάμεις του και με τη βία, με εξανάγκασε να υποστώ τη σεξουαλική επαφή μαζί του», αναφέρει στην κατάθεσή της η δεύτερη γυναίκα. 

Ο 40χρονος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, μουσικός και ιδιοκτήτης σχολής υποκριτικής και διαμένει στην Αμερική.
Στη χώρα μας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, στην οποία είχε τόσο πρωταγωνιστικούς ρόλους όσο και guest εμφανίσεις. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top