Λέσβος: Σεξουαλική επίθεση 54χρονου σε ανήλικα κορίτσια

Το κόλπο που χρησιμοποίησε για να τα πλησιάσει

Για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο κοριτσιών της ΣΤ’ δημοτικού συνελήφθη ένας άνδρας στη Λέσβο.  Τα παιδιά μάλιστα, εκείνη τη στιγμή περπατούσαν σε προαύλιο εκκλησίας.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα δύο κοριτσάκια λίγο πριν την επίθεση, βγήκαν με την παρέα τους -όλα παιδιά του δημοτικού- από ένα ψητοπωλείο της γειτονιάς, όπου είχαν πάει να φάνε.  

Γλυκά Νερά: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 17χρονη

Μαζί τους ήταν και ένας συμμαθητής τους, ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν ανιψιός του δράστη. Αυτό ήταν και το κόλπο που χρησιμοποίησε ο 54χρονος για να τους πλησιάσει. 

Η παρέα διαλύθηκε και τα δύο κοριτσάκια πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Όμως ο δράστης τα ακολούθησε και όταν περνούσαν μέσα από το προαύλιο μιας εκκλησίας, όπου ήταν λίγο απόμερα όρμησε και άρχισε να τα αγκαλιάζει και να τα φιλάει. 

Τα δύο παιδιά τρομοκρατήθηκαν. Το ένα κορίτσι το έβαλε αμέσως στα πόδια και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια, ενώ το δεύτερο προσπάθησε πολύ για να ξεφύγει από τα χέρια του αδίστακτου άνδρα. Οι γονείς ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και ο 54χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top