Πέραμα: Ακαριαίος ο θάνατος του 20χρονου Ρομά στην καταδίωξη

Έφερε δύο τραύματα - Δεν πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα (25/10/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου από την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα. Νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία τονίζει πως ο θάνατος του θύματος ήταν ακαριαίος. 

Πέραμα: Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες των αστυνομικών με το κέντρο ελέγχου

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, σημειώνει στην έκθεσή του πως: «Το θύμα έφερε δυο διαμπερή τραύματα, το ένα στο θώρακα ψηλά στον πνεύμονα που βγήκε από την πίσω μεριά και το άλλο δεξιά στην κοιλιακή χώρα που δεν έπληξε ζωτικά όργανα. Και άρα το θανατηφόρο ήταν στον θώρακα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος».

Το αυτοκίνητο το οποιο καταδίωκαν και πυροβόλησαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα/ eurokinissi

Σχετικά με την απόσταση που πυροβολήθηκε ο νεαρός, ο κ. Μπογιόκας διαπίστωσε πως ο 20χρονος δέχθηκε πυρά από μακριά, πέραν των τριών – τεσσάρων μέτρων. Τα στοιχεία της πύλης εισόδου δείχνουν ότι δεν πυροβολήθηκε εξ’ επαφής και από κοντινή απόσταση.

Κούγιας για Πέραμα: «Δεν άκουσαν εντολή για παύση της καταδίωξης»

Την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο θα απολογηθούν στην εισαγγελία Πειραιά. Την υπεράσπισή τους έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top