«Στόχος είναι η δημοσιότητα» λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Ο δικηγόρος του ηθοποιού στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ρεπορτάζ του Δημήτρη Δαμιανού για την υπόθεση του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό/ «Αλήθειες με τη Ζήνα» (20/10/21)

Άλλη μια υπόθεση του κινήματος #metoo έχει έρθει στο φως, καθώς γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό. 

Κι άλλος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό - Τι απαντά ο ίδιος

Εις βάρος του ηθοποιού έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, καθώς οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για το αδίκημα. Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη διαδικασία της προανάκρισης, η γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Κατά το χρονικό διάστημα της επίθεσης η καταγγέλλουσα εργαζόταν σε καφετέρια ως σερβιτόρα, όπου και γνώρισε τον εν λόγω ηθοποιό. 

Η καταγγελία της αναφέρει πως αρχικά υπήρχε συναινετική προσέγγιση και από τις δύο πλευρές, η οποία όμως δε συνεχίστηκε.

#metoo: Ποιος είναι ο τέταρτος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Στο πλαίσιο της έρευνας ο εισαγγελέας κάλεσε τον ελεγχόμενο ηθοποιό σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης. Ο ηθοποιός αρνήθηκε την αποδιδόμενη αξιόποινη πράξη, ισχυριζόμενος πως για ό,τι έγινε υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

«Αντιφατική και ψευδής η καταγγελία» δηλώνει ο δικηγόρος του ηθοποιού 

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε λόγο για μία αντιφατική και ψευδή καταγγελία.

«Δεν είναι σύμπτωση το ότι η υπόθεση αυτή στηρίζεται σε μια καταγγελία που χρονικά έπεται της ανάδειξης και της δράσης του κινήματος #metoo. Είναι απολύτως βέβαιο ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι ψευδής, αντιφατική και αυτοαναιρούμενη από το ίδιο το περιεχόμενο της. Δυστυχώς, όμως, ανήκει σε εκείνες τις περιπτώσεις που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησε το κίνημα και να το εργαλειοποιήσουν, στοχεύοντας σε δημοσιότητα και άλλους ιδιοτελείς σκοπούς» δήλωσε ο Χάρης Αναγνωστόπουλος. 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Με στρίμωχνε στο καμαρίνι... πού να το καταγγείλω;»

Η καταγγελία κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ το περιστατικό χρονολογείται το 2020. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top