Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής

Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της  κακοκαιρίας «Μπάλλος» που σφυροκοπά τη χώρα. 

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ανακοινώθηκε ότι δε θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Η διακοπή της λειτουργίας των σχολείων αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μαθητές βγαίνουν πάνω σε θρανία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακόμα, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής και με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η  δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top