Ηράκλειο: Οδηγός παρέσυρε κι εγκατέλειψε ποδηλάτισσα- μητέρα δύο παιδιών

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ το ατύχημα

Ένας ασυνείδητος οδηγός στο Ηράκλειο Κρήτης παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ποδηλάτισσα- μητέρα δύο μικρών παιδιών και την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη στην άσφαλτο. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ το ατύχημα.

Το τροχαίο έγινε στην Αμμουδάρα Ηρακλείου στις 06:30 το πρωί. Η 34χρονη μητέρα, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής είχε ξεκινήσει με το ποδήλατό της για τη δουλειά, όπως κάθε μέρα.

Αλεξανδρούπολη: Οδηγός χτύπησε 32χρονη και την εκσφενδόνισε στη θάλασσα

«Ένα μικρό μπλε αυτοκίνητο απ’ όσο γνωρίζω, πέρασε με stop, δε σταμάτησε καθόλου, δεν την είδε καθόλου, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να την πετάξει στην άσφαλτο» περιέγραψε ο σύζυγος της γυναίκας στο Κρήτη TV.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγο, είδε την ποδηλάτισσα πεσμένη στην άσφαλτο και ανέπτυξε ταχύτητα. Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο. «Είναι ζωντανή, δόξα τω Θεώ. Αυτό ευχόμαστε όλοι. Δυστυχώς έχει κάποια προβλήματα, έχει κάποια κινητικά προβλήματα. Ίσως μείνει ανάπηρη. Ίσως όχι, μόνο ο Θεός το ξέρει αυτό» πρόσθεσε ο σύζυγος. 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ το ατύχημα με την ποδηλάτισσα στο Ηράκλειο Κρήτης- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ το ατύχημα με την ποδηλάτισσα στο Ηράκλειο Κρήτης- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Ηρακλείου εξετάζουν όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπίσουν την ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού.

Ποδηλάτες: «Οι οδηγοί δε μας σέβονται»

Οι ποδηλάτες αντιμετωπίζουν καθημερινά, όπως λένε, την αδιαφορία των οδηγών. «Άλλοι δείχνουν σεβασμό κι άλλοι όχι. Κυρίως οι επαγγελματίες οδηγοί δείχνουν περισσότερο σεβασμό, οι υπόλοιποι όχι τόσο. Θέλει λίγο παιδεία ακόμα» ανέφερε ποδηλάτης.

Πολλοί ποδηλάτες είπαν στο Star ότι δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που τους βλέπουν υποτιμητικά, τους παρενοχλούν στον δρόμο και δεν τους αφήνουν να κάνουν με άνεση και ασφάλεια το χόμπι τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top