Αλεξανδρούπολη: Οδηγός χτύπησε 32χρονη και την εκσφενδόνισε στη θάλασσα

Καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι - Τι είπε ο σύζυγός της για το τροχαίο

Σαν από θαύμα σώθηκε η νεαρή Πηνελόπη, μια 32χρονη μητέρα, όταν αυτοκίνητο τη χτύπησε την ώρα που καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι στην Αλεξανδρούπολη. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η γυναικά εκσφενδονίστηκε στη θάλασσα.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια γυναίκα με τα τρία της παιδιά μέσα. Το αμάξι της ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε το παγκάκι όπου καθόταν η νεαρή μητέρα.

Αλεξανδρούπολη

Το αυτοκίνητο που παρέσυρε την 32χρονη Πηνελόπη.

Η Πηνελόπη δε μπορεί να πιστέψει στην τύχη της, όπως είπε μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου της  Αλεξανδρούπολης:

Έχω 20 εσωτερικά και εξωτερικά ράμματα στο κεφάλι, έχω κάταγμα στον αυχένα και έχω σπάσει τον μηρό.

32χρονη Αλεξανδρούπολη

Από θαύμα γλίτωσε η 32χρονη Πηνελόπη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

O σύζυγος της μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Άρη Λάμπο. Έφερε στο μυαλό του την εικόνα της Πηνελόπης να ειναι τραυματισμένη μέσα στο νερό  

«Από το μυαλό μου πέρασε ότι ειναι νεκρή. Ήταν ένας κύριος στο σημείο και τον ρώτησα εάν το κορίτσι ειναι ζωντανό, ήταν σαν να μιλάω για έναν άγνωστο άνθρωπο. Από μέσα μου έλεγα ότι δεν γίνεται να έχει ζήσει άνθρωπος εκεί πέρα γιατί θυμάμαι το πού καθόταν η σύζυγός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ήταν έτοιμος να πέσει στη θάλασσα για να την σώσει. Όμως ήδη είχαν πέσει στο νερό τέσσερα άτομα για να τη σώσουν.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που με αυτοθυσία έπεσαν στη θάλασσα ήταν και ένας αστυνομικός ο οποίος έτυχε να περνάει από το σημείο. 

32χρονη διάσωση Αλεξανδρούπολη

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top