Νίκος Τσουμάνης: «Ήταν κλειστός, κανείς δεν ξέρει γιατί το έκανε»

Το μήνυμα της συντρόφου και της οικογένειάς του

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς. Όλοι τους έχουν ένα αναπάντητο γιατί, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του ήταν κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτονία. 

Πολύ καλός του φίλος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε πώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πτώση που κατέγραψε τα τελευταία χρόνια η καριέρα του. 

Νίκος Τσουμάνης: Θρήνος στην κηδεία του ποδοσφαιριστή

«Τον πήρε από κάτω. Του φάνηκε βουνό να χρωστά κάποια χρήματα. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πτώση στην καριέρα του, ότι θα τα έβγαζε τσίμα τσίμα», είπε ο φίλος του. 

Τσουμάνης σύντροφος

Ο Νίκος Τσουμάνης με τη σύντροφό του

Κανείς δεν ξέρει τι τον απασχολούσε, τι τον βασάνιζε, γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Νίκος Τσουμάνης: Γιατί δεν άφησε σημείωμα; - Ερωτήματα για τον θάνατό του

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πάρα πολύ αγχωμένος, όμως ήταν και πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήμουν συνέχεια μαζί του και δεν ήξερα τι του συνέβαινε. Ούτε η σύντροφός του ήξερε. Το μόνο που της έλεγε ήταν ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι θα του περάσει», συνέχισε. 

Διέψευσε ακόμα τις πληροφορίες ότι είχε δανειστεί χρήματα από τον πεθερό του και ήθελε να τον ξεχρεώσει. 

Νίκος Τσουμάνης: Διαψεύδει ο πεθερός του ότι του χρωστούσε χρήματα

«Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, το αρνείται ο ίδιος ο πεθερός του. Δεν ξέρω αν είχε δανειστεί και από ποιους. Κάποιοι είπαν ότι είχε δανειστεί 15.000 ευρώ, αλλά δεν ξέρω ποιοι του τα είχαν δανείσει», είπε. 

Αυτό που βασανίζει τους ανθρώπους του είναι ότι αν ήξεραν, αν τους είχε μιλήσει θα είχαν καταφέρει να αποτρέψουν το τέλος του, ενώ εύχονται να μην υπάρξει ξανά άλλος Νίκος. 

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή

«Αν υπήρχε αυτό το ενδιαφέρον πριν πεθάνει, θα τα είχαμε αποτρέψει όλα. Ό,τι λάθος έκανε το πήρε μαζί του. Ας ηρεμήσει η ψυχή του μετά θάνατον, αφού δεν τα κατάφερε στη ζωή», τόνισε ο φίλος του. 

Νίκος Τσουμάνης: Εδώ και δύο χρόνια σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή

Μετέφερε τέλος κι ένα μήνυμα της συντρόφου και της οικογένειάς του, κάνοντας έκκληση σε όλους να σταματήσουν να τους ενοχλούν και να αφήσουν την ψυχή του να φύγει ήρεμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top