Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά στην Αττική τη νύχτα

«Στελεχώνονται τα ΑΤ με 1.026 αστυνομικούς από τη Δευτέρα»

Τάκης Θεοδωρικάκος

Την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

«Από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα. Από τις 12 έως τις 6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος. Στόχος του υπουργείου είναι να μειώσει τους δείκτες εγκληματικότητας τη νύχτα. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας / Eurokinissi

«Από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.». τόνισε. Έτσι αναμένεται 720 δόκιμοι να πάνε μέχρι το τέλος του μήνα στα αστυνομικά τμήματα ενώ 306 αγόρια και κορίτσια ορκίζονται αστυφύλακες την Κυριακή. Οι περισσότεροι από αυτούς θα πάνε στα αστυνομικά τμήματα και λιγότεροι στα ΜΑΤ και σε άλλες υπηρεσίες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος / Eurokinissi

Στόχος είναι να καλυφθούν κενά που δημιουργούν υποστελέχωση σε ΑΤ της Αττικής. Στο ΑΤ Καλλιθέας για παράδειγμα, θα υπηρετούν από την ερχόμενη Δευτέρα επιπλέον 25 αστυνομικοί.

«Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού» διεμήνυσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος κλείνοντας τις ανακοινώσεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top