Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια έξω από λύκειο

Δύο φοιτητές στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί έξω από το 1ο και 2ο Λύκειο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας φοιτητών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη φοιτητικών συλλόγων είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα σχολεία για να διαμαρτυρηθούν για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο. Κάποια στιγμή ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από το σχολικό συγκρότημα και άρχισε να επιτίθεται στους φοιτητές με καδρόνια και πέτρες. 

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, καθώς φορούσαν κράνη, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά ο χώρος έξω από το σχολείο θύμιζε πεδίο πολέμου. Δύο φοιτητές σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρει το GRTimes, η ομάδα περίπου 40 μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιτέθηκαν στους φοιτητές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο ήταν εξοπλισμένη με μαχαίρια, καδρόνια και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολεμοφόδια. Τις προηγούμενες ημέρες, είχε προηγηθεί και άλλο επεισόδιο με μαθητές και μέλη φοιτητικών συλλόγων που μοίραζαν ανακοινώσεις, όταν οι πρώτοι τους επιτέθηκαν και πάλι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι μαθητές που προκάλεσαν τα επεισόδια επέστρεψαν στη συνέχεια στο σχολείο το οποίο χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές από την ΕΛΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top