Γυναικοκτονία Ρόδος: «Πόνεσε πολύ. Την αγαπούσε», λέει η μητέρα του δράστη

«Ο γιος μου ήταν ένα θαύμασιο παιδί» δήλωσε ο πατέρας του 40χρονου

Συντετριμμένοι είναι και οι γονείς του 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Κλαίγοντας, η μητέρα του δράστη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το παιδί της που έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν του 40χρονου

«Το παιδί μου είναι ψυχούλα. Είναι πολύ καλό παιδί. Δε θα πω τίποτα για την κοπέλα, γιατί δεν είναι στη ζωή. Πόνεσε πολύ όμως, την αγαπούσε πολύ», ανέφερε, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα. 

Για ένα θαυμάσιο παιδί, έκανε λόγο ο πατέρας του φερόμενου δράστη. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ήταν βίαιος και με προηγούμενες σχέσεις του

Όμως οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έως τώρα σκιαγραφούν έναν βίαιο χαρακτήρα, εξαιτίας του οποίου ο δράστης είχε προβλήματα και σε προηγούμενες σχέσεις του, πλην αυτής με τη Δώρα. 

Όπως έγινε γνωστό, είχε παντρευτεί το 2011, όμως λίγα χρόνια μετά χώρισε, καθώς η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, περιγράφοντας σκληρά περιστατικά, κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να τη χτυπούσε και να την έβριζε. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Επίσης η προηγούμενη σχέση του, με μια 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, κατέληξε στα δικαστήρια, με τη γυναίκα να ζητά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος του, καθώς την παρακολουθούσε, την απειλούσε και την εκφόβιζε. 

Αυτά βέβαια ήταν άγνωστα στη Δώρα, η οποία όμως δεν ανέχτηκε τη συμπεριφορά του και, έναν μήνα σχεδόν μετά τη συγκατοίκησή τους, του ζήτησε να χωρίσουν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 31χρονη εκπαιδευτικό ήταν ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κάλυμνο. Ο 40χρονος είπε μπροστά σε μια ξαδέλφη της πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, να μεγαλώνει τα παιδιά. Μετά από αυτό η 31χρονη του ζήτησε να χωρίσουν.

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δε σου άξιζε, Ντορούλι» - Το αντίο της αδελφής της

Συγγενείς της κοπέλαςπεριέγραψαν έναν άνδρα καταπιεστικό, ο οποίος της υποδείκνυε πώς να ντύνεται, τι να τρώει και δεν την άφηνε να βγαίνει έξω μόνη της ή να μιλά στους φίλους της. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που έδωσε τέλος στη σχέση τους, δύο μήνες μετά τη συγκατοίκησή τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top