Βάρκιζα: «Σε σοκ το κοριτσάκι. Δεν κοιμάται και δε φοράει παπούτσια»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το δίχρονο που ξέχασαν στο σχολικό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το δίχρονο κοριτσάκι, που ξέχασαν για πέντε ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα. 

Όπως είπε ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του παιδιού η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μετά το συμβάν είναι πολύ άσχημη. 

Βάρκιζα: Συγκλονίζει η μητέρα της δίχρονης - «Ούρλιαζε δεμένη στο κάθισμα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί αρνείται να φορέσει τα παπούτσια του για να πάει μια βόλτα, δεν κοιμάται και δεν απομακρύνεται από τη μητέρα του. 

Ο κ. Σοφός επεσήμανε πως ήταν καθαρή σύμπτωση που βρέθηκε το παιδί από μια κυρία που περνούσε τυχαία έξω από το σχολικό και άκουσε το κλάμα του. 

Βάρκιζα: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι σε σχολικό για πέντε ώρες

Υπογράμμισε τέλος πως πρόκειται για κλασική περίπτωση έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και εξήγησε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας των παιδικών σταθμών, το σχολικό δεν έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από το σχολείο κατά τη διάρκεια του μαθήματος. 

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε ότι το παιδί βρέθηκε δεμένο να πλαντάζει στο κλάμα. 

«Η κοπέλα που βρήκε το παιδί έλεγε εναγωνίως στους υπεύθυνους του σταθμού να πάρουν τηλέφωνο τη μητέρα του, αλλά εκείνοι αρνούνταν. Μόνο η αστυνομία μας πήρε στις 12:35. Όταν έφτασα έκλαιγε ακόμα και η κοπέλα που βρήκε το παιδί, ήταν σε κατάσταση σοκ»,  είπε η μητέρα της δίχρονης. 

Όπως είπε χρωστά τη ζωή του παιδιού της στη γυναίκα που το βρήκε και δε θα σταματήσει να την ευχαριστεί που το έσωσε, καθώς αν έμενε λίγο ακόμα μέσα στο σχολικό κανείς δε γνωρίζει πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top