Προφυλακίστηκε 23χρονος που κακοποιούσε ανήλικη για να συνευρεθεί μαζί της

Την απειλούσε με τη διαρροή πορνογραφικού υλικού

Σχετικό ρεπορτάζ από την Ραλλιώ Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (17/9/21)

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 23χρονος που κατηγορείται ότι εξανάγκαζε 14χρονη να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του, είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. 

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της ανήλικης και εις βάρος του 23χρονου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, απειλή και σωματικές βλάβες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να απολογήθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την καταγγέλλουσα, παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές άσκησε βία εναντίον της, την οποία απέδωσε σε προσωπικά του προβλήματα κι όχι για να την υποχρεώσει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ αρνήθηκε ότι κατείχε ροζ βίντεο. 

Θεσσαλονίκη: 19χρονος αποπλάνησε 12χρονη

Σε ο,τι αφορά την καταγγελία της 14χρονης ότι ο κατηγορούμενος ανήρτησε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ημίγυμνη φωτογραφία της ανήλικης, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την απέσυρε άμεσα. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top