Επίθεση βιτριόλι: Μάρτυρας - κλειδί στην υπόθεση - Τι θα καταθέσει στη δίκη

Υποστηρίζει ότι είδε την κατηγορούμενη να παρακολουθεί την Ιωάννα

Μάρτυρας - κλειδί αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι αναμένεται να παρουσιαστούν στη δίκη η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναμένεται να καταθέσει ένας μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: «Αν αλλάξει η κατηγορία η ποινή θα είναι μικρότερη»

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Star, πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος έχει δει την 36χρονη κατηγορούμενη να παρακολουθεί την Ιωάννα και αναμένεται να αποκαλύψει με λεπτομέρειες τα όσα παρατήρησε και του προκάλεσαν εντύπωση.

Επίθεση βιτριόλι: Η Ιωάννα έδινε κουράγιο στην οικογένειά της

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο μάρτυρας, όπως ισχυρίζεται, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης στην Ιωάννα. Την διέκρινε πολλές φορές κάτω από το σπίτι της.

Συνολικά άλλοι 34 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη από την πλευρά της Ιωάννας. Ο κατάλογος έχει δοθεί ήδη στο δικαστήριο. Ανάμεσά τους οι εργοδότες της Ιωάννας, ο πρώην σύντροφός της, φίλοι της και οι γιατροί της.

Από την πλευρά της κατηγορουμένης θα καταθέσει προς το παρόν μόνο μια μάρτυρας. 

επίθεση βιτριόλι - κατηγορούμενη

Η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι στον ανακριτή τον Μάιο - Eurokiniss

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση υπάρχουν δύο σκοτεινά σημεία που το δικαστήριο θα κληθεί να φωτίσει: πού βρήκε η 36χρονη το βιτριόλι και ποιο τελικά ήταν το κίνητρο της επίθεσης.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top