Κυπαρισσία: Οι εξετάσεις DNA λύνουν το μυστήριο για το πτώμα στο τσιμέντο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 42χρονης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση.

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε την Τετάρτη «τσιμεντωμένο» στην αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία και εικάζεται ότι ανήκει σε μια 42χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία που χάθηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Κυπαρισσία: Στοιχείο «κλειδί» για τον σύντροφο της 42χρονης έχει η ΕΛ.ΑΣ

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, ολοκληρώθηκε η αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος.

Πρόσθεσε ακόμα ότι προκειμένου να ταυτοποιηθεί η θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Το μακάβριο θέαμα εντόπισαν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, οι οποίοι αποφάσισαν να σκάψουν ένα σημείο της αυλής του σπιτιού που είχε   διαφορετικό χρώμα τσιμέντου. Ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Κυπαρισσία

Το σπίτι όπου βρέθηκε «τσιμεντωμένη» η σορός γυναίκας στην Κυπαρισσία - Φωτογραφία eleftheriaonline.gr

Αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης

Σε Ελλάδα και Ρουμανία ψάχνουν τα ίχνη του 39χρονου συντρόφου της άτυχης Μόνικα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν για την οικογένεια στην οποία ανήκει το σπίτι.

Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης- Τι έλεγε πριν τρεις μήνες

Ο 39χρονος φέρεται να έφυγε ξαφνικά από το κτήμα στην Κυπαρισσία μετά την εξαφάνιση της 42χρονης, προφασιζόμενος ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Ο 39χρονος όπως είχαν καταγγείλει τον Ιούνιο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η ξαδέρφη της 42χρονης και ο γιος της, ήταν πολύ βίαιος με τη σύντροφό του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ξαδέρφη της που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία τέσσερις μήνες μετά, η 42χρονη είχε πέσει πολλές φορές θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον σύντροφό της, ενώ δεν απέκλεισε τότε και το ενδεχόμενο να είναι νεκρή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top