Κυπαρισσία: Στοιχείο «κλειδί» για τον σύντροφο της 42χρονης έχει η ΕΛ.ΑΣ

Τι έκρυβε ο 39χρονος κι έφυγε άρον άρον για τη Ρουμανία;

Το ρεπορτάζ του Κώστα Γλελντή στο κεντρικό δελτίο του Star για το θρίλερ στην Κυπαρισσία

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση με το τσιμεντωμένο πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Παρόλο που ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός, εικάζεται ότι ανήκει στη 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε με τον σύντροφό της σε αυτό το σπίτι. 

Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης- Τι έλεγε πριν τρεις μήνες

Το σπίτι όπου εντοπίστηκε το τσιμεντωμένο πτώμα στην Κυπαρισσία

Το σπίτι όπου εντοπίστηκε το τσιμεντωμένο πτώμα στην Κυπαρισσία

Η γυναίκα αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της τέσσερις μήνες αργότερα. Το μακάβριο θέαμα αποκαλύφθηκε όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που δεν κατοικούν εκεί μετέβησαν στο οίκημά τους και διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα κομμάτι τσιμέντου, διαφορετικού χρώματος από το υπόλοιπο. Κάλεσαν τις αρχές και αποκαλύφθηκε η θαμμένη σορός που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. 

Η 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα

Η 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι παρόλο που οι αρχές είχαν ερευνήσει το σπίτι, δεν είχαν παρατηρήσει τη διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου. 

Κυπαρισσία: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε «τσιμεντωμένο» σε αυλή σπιτιού

Στο κάδρο των βασικών υπόπτων βρίσκεται ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα, καθώς ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε συναντήσει. Την περίοδο εκείνη μάλιστα είχε φύγει από την Ελλάδα κι είχε επιστρέψει στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Γκελντή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές έχουν ένα ακόμη στοιχείο στα χέρια τους, καθώς πληροφορίες θέλουν τον σύντροφο της 42χρονης να είχε επισκεφθεί μάντρα με οικοδομικά υλικά και είχε προμηθευτεί κάποια υλικά. 

Το θρίλερ που εκτυλίσσεται από το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου στην Κυπαρισσία με το τσιμεντωμένο πτώμα

Το θρίλερ που εκτυλίσσεται από το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου στην Κυπαρισσία με το τσιμεντωμένο πτώμα

Το τελευταίο διάστημα οι αρχές είχαν επικεντρώσει τις έρευνες τους σε ένα πηγάδι που βρίσκεται στην περιοχή, καθώς και σε ένα βόθρο, χωρίς ωστόσο να έχουν ευρήματα από τις έρευνες σε αυτά τα σημεία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top