Ζάκυνθος: Στη φυλακή ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της Χριστίνας

Τον είχε κατονομάσει ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης πριν εκτελεστεί

Προφυλακιστέος ο πρώην αστυνομικός για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην αστυνομικός που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, στη Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020.

Ζάκυνθος: Αστυνομικός και σωματοφύλακας εφοπλιστή μεταξύ των προσαχθέντων

Ο πρώην αστυνομικός κλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε εκ νέου απολογία μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την εξέταση του κινητού του τηλεφώνου από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκε επαφή, μέσω εφαρμογής, με τον κατηγορούμενο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας της άτυχης Χριστίνας πριν τη δολοφονία της.

επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο

Ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης με τη σύζυγό του Χριστίνα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί με άλλους επτά κατηγορουμένους τον περασμένο Ιούνιο, για την ίδια δολοφονία, και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δολοφονία 37χρονης Ζάκυνθος: Παραδόθηκε στο Α.Τ η φερόμενη ως «τσιλιαδόρος

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός που είχε υπηρέτησε ως υποδιοικητής Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, είχε κατονομαστεί για παράνομες δραστηριότητες στο νησί από τον γνωστό επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, για την ληστεία σε βάρος του νυν δημάρχου Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη από τον οποίο είχαν αποσπάσει 500.000 ευρώ. Στο Εφετείο ωστόσο, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και αποφυλακίστηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top