Δολοφονία 37χρονης Ζάκυνθος: Παραδόθηκε στο Α.Τ η φερόμενη ως «τσιλιαδόρος»

Τρεις άνδρες έχουν ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star για την 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρου» στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Κορφιάτη στη Ζάκυνθο

Παραδόθηκε στο Α.Τ Ζακύνθου, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της, η φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη. Η Χριστίνα είχε δολοφονηθεί, τον περασμένο Ιούνιο, στη Ζάκυνθο, σε ενέδρα θανάτου που είχε στόχο τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είχε δεχτεί τότε επίθεση με πυροβολισμούς στην περιοχή του Αγίου Σώστη, ενώ επέβαινε σε μοτοσυκλέτα. Οδηγός ήταν ο 54χρονος επιχειρηματίας και συνεπιβάτης η 37χρονη σύζυγός του. 

Δολοφονία Ζάκυνθος: Το «βαθύ λαρύγγι» οδήγησε στην εξιχνίαση

Η 27χρονη αναζητείο επί μία εβδομάδα, όποτε και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης. Η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ήταν το επίμαχο διάστημα στη Ζάκυνθο, καθώς εργάζεται στο νησί. 

Για τη δολοφονία της 37χρονης, έγιναν επτά συλλήψεις, εκ των οποίων οι τρεις προφυλακίστηκαν και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ζάκυνθος: Αστυνομικός και σωματοφύλακας εφοπλιστή μεταξύ των προσαχθέντων

Ειδικότερα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ αναμένεται να απολογηθεί και ο έβδομος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντίμης Κορφιάτης δολοφονήθηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2021, σε νέα ενέδρα θανάτου που του έστησαν οι εκτελεστές του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top