Εθελόντρια έσβηνε φωτιές των γειτόνων της την ώρα που καιγόταν το σπίτι της

Μόλις το αντίκρυσε, όλα είχαν πια γίνει στάχτες και αποκαΐδια

Βίντεο από το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα και της Άννας Σταματιάδου στο Star

Ο λόγος για την 24χρονη εθελόντρια Ειρήνη Μάλεση, η οποία ενώ έδινε μάχη και έσωζε σπίτια και περιουσίες των γειτόνων της από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, το δικό της σπίτι «τυλιγόταν» στις φλόγες.

εθελοντρια καηκε το σπίτι της

Η 24χρονη εθελόντρια Ειρήνη Μάλεση

Φωτιά Αττική: Νεκρός 38χρονος κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Δε σταμάτησε στιγμή τον αγώνα της για να σώσει ό,τι σώζεται και η μοναδική στιγμή που επέτρεψε στον εαυτό της να λυγίσει, ήταν μόνο την ώρα που επισκέφτηκε το σπίτι όπου μεγάλωσε και είδε ότι όλα είχαν πια γίνει στάχτες και αποκαΐδια.

Η Ειρήνη Μάλεση βρήκε μάλιστα και το κουράγιο να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook τι της συνέβη ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους εκείνους που βρίσκονται σε ίδια ή παρόμοια θέση.

Δείτε την ανάρτηση της εθελόντριας Ειρήνης Μάλεση και όσα έγραψε:

«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε όλη την Βαρυμπόμπη και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω να βλέπεις το σπίτι σου, τις αναμνήσεις σου, τα πάντα να τυλίγονται στις φλόγες και να χάνονται σε μια στιγμή. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο κουράγιο σε όλους μας και να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top