Έξαλλος ο Ευθύμιος Λέκκας σε εκπομπή: «Είστε απαράδεκτοι- Δε μας σέβεστε!»

Ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη έκαψε 12.500 στρέμματα δασικής έκτασης, αλλά και τα 94 σπίτια. Ο απολογισμός δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά οι ειδικοί καλούνται να μιλήσουν για τα αίτια και τα αποτελέσματα της καταστροφής. 

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Θλιβερές εικόνες άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα

Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος σήμερα το πρωί εμφανίστηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN με σκοπό να μιλήσει για την φωτιά. 

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Προβληματισμός για τα αίτια της πυρκαγιάς

Ωστόσο, ο καθηγητής ήταν έξαλλος με τους δημοσιογράφους της εκπομπής καθώς, όπως υποστήριξε, περίμενε 45 λεπτά μέσα στον καύσωνα μέχρι να τον βγάλουν στον αέρα. 

φωτιά Βαρυμπόμπη

Τεράστια η καταστροφή από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη/ eurokinissi

«Θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Οικονομική ενίσχυση, συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες

Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν» είπε εκνευρισμένος ο Ευθύμιος Λέκκας. 

Οδηγός προστασίας των πολιτών από τις πυρκαγιές

Οι παρουσιαστές της εκπομπής απολογήθηκαν για τον χρόνο αναμονής, ενώ του ανέφεραν πως θέλουν να παρουσιάσουν ένα μεγάλο φάσμα απόψεων. 

φωτιά Βαρυμπόμπη

Τεράστια η καταστροφή από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη/ eurokinissi

Ο Ευθύμιος Λέκκας, όμως, δεν σταμάτησε: «Δε μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δε μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι» είπε φανερά επηρεασμένος από το συμβάν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top