Σαλαμίνα: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο δολοφονίας του ζευγαριού

Εξιχνιάστηκε το φονικό μετά από 10 χρόνια - Αναζητείται το πτώμα της Απέργη

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία ζευγαριού στη Σαλαμίνα που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2011. 

Η δολοφονία του 27χρονου Γιώργου Μπάκα και της 22χρονης συντρόφου του, Νατάσσας Απέργη, είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. 

Ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είχε βρεθεί δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα, ενώ το πτώμα της 22χρονης μητέρας ενός δίχρονου τότε κοριτσιού δεν έχει εντοπιστεί έως σήμερα. 

Ζευγάρι Σαλαμίνα

Το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα το 2011

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η ανακρίτρια Πειραιά, μετά από πολύχρονη έρευνα, άσκησε διώξεις κατά τριών ατόμων. 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι κι ένα ακόμα άτομο που εργάζονταν στο ίδιο μπαρ, όπου απασχολούταν περιστασιακά ο 27χρονος για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή. 

Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας είναι η ερωτική αντιζηλία. Η 22χρονη Νατάσσα, φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων. Όμως στην πορεία επανασυνδέθηκε με τον 27χρονο, κάτι που εξόργισε τον πρώην φίλο της, ο οποίος φέρεται να απειλούσε συνεχώς τον υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. 

27χρονος Γιώργος Μπάκας

Ο 27χρονος Γιώργος Μπάκας

Πώς έγινε η δολοφονία

Το μοιραίο βράδυ του Ιουλίου του 2011 οι δύο από τους κατηγορούμενους φέρονται να ακολούθησαν το ζευγάρι στην παραλία. Εκεί πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 27χρονο και τη νεαρή κοπέλα, η οποία προσπάθησε να διαφύγει. 

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο μπαρ που εργάζονταν σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ την επίθεση φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου. 

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στην ΣΤ΄ ανακρίτρια Πειραιά την επόμενη εβδομάδα. 

Η 22χρονη Νατάσσα

Η 22χρονη Νατάσσα - Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού» δήλωσε πως τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελλάδος είναι υπερσύγχρονα και κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά. 

«Οι φάκελοι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κλείνουν από το εγκλημάτων κατά ζωής και αυτό είναι παρήγορο. Μετά από πολλά χρόνια ασκούνται διώξεις για ένα έγκλημα που ο περισσότερος κόσμος το είχε ξεχάσει. Ακόμα και οικείοι του ζευγαριού είχαν αρχίσει να απογοητεύονται. Απεδείχθη ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων.

«Να υπενθυμίσουμε πως δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία, από τις σπάνιες υποθέσεις που συνέβη αυτό, δηλαδή να μην υπάρχουν καθόλου στοιχεία. Το πτώμα της κοπέλας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Ήταν από τις υποθέσεις που πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να "κρατηθεί" η αστυνομία στις έρευνες...», συμπλήρωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top