Θεοδωρίδου- Θεμιστοκλέους για αντιεμβολιαστές γιατρούς: «Είναι τσαρλατάνοι»

«Δεν έχουν αυτιά να ακούσουν»

Τι είπαν η Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους για τους αντιεμβολιαστές.

Άστραψαν και βρόντηξαν κατά τη σημερινή ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους όταν ερωτήθηκαν για το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Κορωνοϊός: 2.070 νέα κρούσματα σήμερα - 5 νεκροί και 147 διασωληνωμένοι

Αρχίζοντας, η κ. Θεοδωρίδου αναφερόμενη στους αντιεμβολιαστές επεσήμανε ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν θέλουν να ακούσουν, τονίζοντας μάλιστα ότι τούς έχει δοθεί πολύς χώρος.

Κρούσματα: 671 νέες μολύνσεις στην Αττική- Πλησιάζουν Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Συχνά με ρωτούν τι θα έλεγα σε αυτά τα άτομα. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν έχουν αυτιά να ακούσουν και προσπαθούν να πείσουν και εκείνους που θέλουν να εμβολιαστούν για το αντίθετο. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει πολύ χώρο για να ακουστούν. Αν υπάρξουν συνέπειες από τις συναθροίσεις αυτές, κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν, αν καταλήξουν στα νοσοκομεία.

Θεμιστοκλέους για αντιεμβολιαστές γιατρούς: «Είναι τσαρλατάνοι»

Από την πλευρά του, ο Μάριος Θεμιστοκλέους αναφερόμενος στους αντιεμβολιαστές ιατρούς είπε: «Η συμμετοχή γιατρών και οι διαφορετικές απόψεις γιατρών που συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα είναι κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης της άποψης ενός ατόμου. Κάποιος υγειονομικός είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες. Είναι υποχρέωση του συντάγματος να τιμωρήσουν τους γιατρούς που αρνούνται αυτούς τους κανόνες. Οι γιατροί που εκπέμπουν μήνυμα παραπληροφόρησης πρέπει να τιμωρηθούν».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο αντιεμβολιασμός είναι η θέση κάποιου που είναι τσαρλατάνος, και υποχρέωση της πολιτείας είναι να εφαρμόσει τη νομοθεσία απέναντί του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top