Φολέγανδρος: Τα πρώτα λόγια του 30χρονου στους αστυνομικούς μετά το έγκλημα

Σοκάρει η συμπληρωματική κατάθεση - «Την έσπρωξα ηθελημένα»

Την πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Την σκότωσε για ασήμαντη αφορμή έκρινε ο ανακριτής που τον προφυλάκισε.

Φολέγανδρος: «Οι κακώσεις της Γαρυφαλλιάς δείχνουν βάναυση κακοποίηση»

Ο 30χρονος αναζητούνταν από τις Αρχές για 28 ώρες στο νησί. Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου, τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς που τον πλησίασαν ήταν: «Τα γ….α όλα, εγώ φταίω, ήρθα διακοπές για να ηρεμήσω και εγώ τα γ….α όλα».

Όπως παραδέχεται ο ίδιος στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, την έσπρωξε δύο φορές. «Την έσπρωξα άλλη μία φορά ηθελημένα για να πέσει στον γκρεμό. Θέλω να σας πω ότι όταν βγήκα από το αμάξι είχα θολώσει τόσο πολύ με το περιστατικό που ζητούσε βοήθεια που ηθελημένα την έσπρωξα στον γκρεμό» υποστήριξε.

«Την σκότωσε για ασήμαντη αφορμή»

Στο σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκισή του ο ανακριτής Νάξου ήταν σαφής: «Μπορεί να διαπράξει και άλλα εγκλήματα, θίχτηκε ο εγωισμός του, δεν ειδοποίησε τις Αρχές για τις πρώτες βοήθειες, πέταξε προσωπικά αντικείμενα για να εξαφανίσει ίχνη. Δεν δίστασε να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή για ασήμαντη αφορμή».

Φολέγανδρος: «Με μείωνε. Την έσπρωξα στον γκρεμό» - Η απολογία του 30χρονου

«Την ακολούθησε και την χτύπησε στο κεφάλι, την έσπρωξε δυο φορές προς τον γκρεμό προκειμένου να πέσει οπότε η θανούσα έπεσε στο κενό και αφού το σώμα της προσέκρουσε στα βράχια, την έσυρε στη θάλασσα όπου και την εγκατέλειψε αναίσθητη με συνέπεια να επέλθει ο θάνατος».

Περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της Γαρυφαλλιάς θα ρίξουν οι εργαστηριακες εξετάσεις.

Δείτε ολόκληρο το κενρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top