Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για τρεις απόπειρες βιασμού

Τον αναγνώρισαν τα παρ’ ολίγον θύματά του μετά από ανάρτηση 25χρονης

Ποινική δίωξη για τρεις απόπειρες βιασμού καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που αφορά δύο επιθέσεις, ασκήθηκε στον 22χρονο «επιδειξία» από τη Νέα Σμύρνη - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ποινική δίωξη για τρεις απόπειρες βιασμού καθώς και για  προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που αφορά δύο επιθέσεις, ασκήθηκε στον 22χρονο «επιδειξία» από τη Νέα Σμύρνη, η δράση του οποίου άρχισε να αποκαλύπτεται  μετά τη καταγγελία   25χρονης κοπέλας τον περασμένο Μάιο ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. 

Τότε ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση τεσσάρων γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές. 

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Στη συνέχεια όμως και μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη με τον νεαρό εν ώρα… δράσης, άλλες πέντε γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του.

επιδειξίας Νέα Σμύρνη

Ο 22χρονος επιδειξίας

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απόπειρες βιασμού φέρεται  να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου 2020 σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και οι άλλες δύο στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, επίσης στη Νέα Σμύρνη,  με θύματα μία 28χρονη και μία 19χρονη.

Νέα Σμύρνη: «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό»

Και οι τρεις είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών και η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις σε δύο ακόμη κοπέλες, 28 και 24 ετών, που κατά τον εισαγγελέα συνιστούν πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας) σημειώθηκαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ιδίων, η πρώτη στις αρχές του 2021 στο Παγκράτι και η δεύτερη στις 5 Μαΐου 2021 στη Νέα Σμύρνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top